Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата производителка на напиткатка у

...
Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата производителка на напиткатка у
Коментари Харесай

И винарка №1 от Катаржина в мрежата на пастора на Миро

Докато тече сериалът Вина по Българска национална телевизия, най-нашумялата производителка на напиткатка у нас Цветелина Николова влезе в мрежата на пастора на Миро - Максим Асенов и неговата така наречен черква Пробуждане. Тя се включи с персонално присъединяване в неговата " платформа за нетуърк (б.пр.мрежа) и личностно развиване ".

Хубаво би било индивидът, представящ се за публицист, " коуч " и какъв ли не още, както и шефката на Катаржина да знаеха къде би трябвало да се пишат някои препинателни знаци в обяснителното: " групов концерн и колаборация иновация и бизнес въздействие ", както и да образуват значещи избрания на следващия метод да изкарват пари от комплицирани хора.

Цветелина има забавен креативен път, започващ от стилната организация на самата Дарина Павлова - брачна половинка, а след това вдовица на създателя на Мултигруп Илия Павлов, който беше убит на 7 март 2003 година пред офиса си в София. Тя не за първи път поддържа с името и лицето си пастора на Миро и неговото Пробуждане. А би било добре да акцентира на прескъпата разновидност на просеко, която прави, с цел да не бъде тя единствено парфюм.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР